Kip tandoori aan de spies

Kip in een marinade van yoghurt, gember en currypasta.

525 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil de gember en snijd fijn. Snijd de helft van de koriander blaadjes fijn. Snijd de kipfilets elk in 2 repen. Meng de gember met de currypasta, yoghurt, fijngesneden koriander en peper en eventueel zout. Voeg de kip toe en laat 20 min. marineren op kamertemperatuur. Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Rijg de kip aan de satéprikkers. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kip in 8 min. gaar. Keer regelmatig. Snijd ondertussen de rest van de koriander grof. Kook de tuinerwten in 3 min. gaar, giet af en meng met de rijst en de koriander. Serveer de kip tandoori met de tuinerwtenrijst.

  • Kip tandoori aan de spies

    Instructievideo - 03:00 min.

Kip tandoori aan de spies

Kip in een marinade van yoghurt, gember en currypasta.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig