Witlofsoep met Bleu d'Auvergne en prei
Aan de slag
In wok olie verhitten en prei in ca. 3 minuten beetgaar bakken. Intussen 100 g kaas verkruimelen. Soep en verkruimelde kaas door prei roeren en soep in 3 à 4 minuten zachtjes verwarmen. Bruschetta's bestrijken met rest van kaas. Soep in twee diepe borden scheppen en bruschetta's in midden leggen.
Witlofsoep met Bleu d'Auvergne en prei
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_001600_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
640 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
In wok olie verhitten en prei in ca. 3 minuten beetgaar bakken. Intussen 100 g kaas verkruimelen. Soep en verkruimelde kaas door prei roeren en soep in 3 à 4 minuten zachtjes verwarmen. Bruschetta's bestrijken met rest van kaas. Soep in twee diepe borden scheppen en bruschetta's in midden leggen.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)2 eetlepels olijfolie
300 g panklare prei
0 Bleu d'Auvergne
400 ml romige witlofsoep
8 bruschetta's
Dit heb je nodig
wok