Kip korma met mango

Friszoet met een Aziatisch tintje.

750 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Snijd de kipfilet in blokjes, doe in een kom en meng met de yoghurt. Laat 5 min. staan.Snijd de uien in halve ringen. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en bak de uien 5 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.Voeg de kip met de yoghurt toe en bak 3 min. mee. Voeg de pot saus toe en breng tegen de kook aan. Laat op laag vuur 10 min. sudderen.

  3. Schil ondertussen de mango en snijd het vruchtvlees van de pit. Snijd de mango in blokjes, laat de kikkererwten uitlekken en voeg samen toe aan de curry. Warm nog 3 min. door en serveer met de rijst.

  • Mango snijden

    Instructievideo - 01:02 min.

Kip korma met mango

Friszoet met een Aziatisch tintje.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig