Milde nasi goreng
bewaar
bewaar

Milde nasi goreng

Klassiek oosters recept met lekker veel groente en lekker veel smaak.

45 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breek de eieren in een kommetje. Roer met een vork door de eieren. Verhit de olie in een wok en laat het ei erin glijden. Roer door het ei terwijl je het bakt. Haal de stukjes ei uit de pan en bewaar ze in een schaaltje. Dan schil en rasp je de gember, tot je ongeveer 2 theelepels hebt.

Snijd de paprika in stukjes. Pel de schil van de knoflook en pers de knoflook in een knoflookpers. Snijd de salade-uitjes in kleine stukjes. Snijd de bacon in stukjes. Doe de stukjes bacon in de wok waar je het roerei in hebt gemaakt en bak ze 2 min.

Doe het gemberrasp, de knoflook, de salade-ui en de paprika erbij en roerbak alles 2 min. Doe de gekookte rijst erbij en roerbak verder. Doe het roerei erbij en ook de doperwten. Roerbak dan nog heel even. Giet de sojasaus erbij en roerbak nog 1 min.

Hoe breek je een ei?

Instructievideo - 01:21 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Milde nasi goreng

Klassiek oosters recept met lekker veel groente en lekker veel smaak.

Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig