Indiase tomatencurry met biefstuk

Biefstuk in een curry is een bijzonder goede combinatie.

740 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Verhit de helft van de olie in een wok. Bak de biefstukpuntjes al omscheppend in 3 min. bruin. Neem het vlees uit de wok en houd warm op een bord onder een deksel.

  3. Snijd de aubergine in blokjes en halveer de cherrytomaten.

  4. Verhit de rest van de olie in de wok en bak de aubergine 3 min. Schep de tomaten en kruidenpasta erdoor en bak 1 min. Schenk de kokosmelk erbij en verwarm de curry nog 6 min. Rooster het naanbrood in een broodrooster. Doe het vlees terug in de curry.

  5. Verdeel de rijst en curry over 4 kommen. Serveer met het naanbrood.

  • algemeenVervang voor een slankere curry de kokosrmelk door volle yoghurt. Verwarm de curry dan verder zonder te koken.
  • Indiase tomatencurry met biefstuk

    Instructievideo - 01:21 min.

Indiase tomatencurry met biefstuk

Biefstuk in een curry is een bijzonder goede combinatie.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig