Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de helft van de olie in een wok. Bak de biefstukpuntjes al omscheppend in 3 min. bruin. Neem het vlees uit de wok en houd warm op een bord onder een deksel.
Snijd de aubergine in blokjes en halveer de cherrytomaten.
Verhit de rest van de olie in de wok en bak de aubergine 3 min. Schep de tomaten en kruidenpasta erdoor en bak 1 min. Schenk de kokosmelk erbij en verwarm de curry nog 6 min. Rooster het naanbrood in een broodrooster. Doe het vlees terug in de curry.
Verdeel de rijst en curry over 4 kommen. Serveer met het naanbrood.
Indiase tomatencurry met biefstuk
Biefstuk in een curry is een bijzonder goede combinatie.
- algemeenVervang voor een slankere curry de kokosrmelk door volle yoghurt. Verwarm de curry dan verder zonder te koken.
Indiase tomatencurry met biefstuk
Instructievideo - 01:21 min.
Gerelateerde recepten
Indiase tomatencurry met biefstuk
Biefstuk in een curry is een bijzonder goede combinatie.

hoofdgerecht
4 personen
740 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de helft van de olie in een wok. Bak de biefstukpuntjes al omscheppend in 3 min. bruin. Neem het vlees uit de wok en houd warm op een bord onder een deksel.
Snijd de aubergine in blokjes en halveer de cherrytomaten.
Verhit de rest van de olie in de wok en bak de aubergine 3 min. Schep de tomaten en kruidenpasta erdoor en bak 1 min. Schenk de kokosmelk erbij en verwarm de curry nog 6 min. Rooster het naanbrood in een broodrooster. Doe het vlees terug in de curry.
Verdeel de rijst en curry over 4 kommen. Serveer met het naanbrood.
algemeen:Vervang voor een slankere curry de kokosrmelk door volle yoghurt. Verwarm de curry dan verder zonder te koken.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
200 g basmatirijst
4 el zonnebloemolie
300 g biefstukpuntjes
1 aubergine
250 g cherrytomaten
2 el Tikka Massala currypasta
400 ml kokosmelk
2 naanbroden knoflook & koriander