Wraps met komkommer en zalm

Heerlijk fris, deze wraps. En ze staan binnen 15 minuten op tafel!

610 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de olie in een koekenpan en bak de aardappelpartjes in 10 min. goudbruin en gaar. Schep regelmatig om. Meng ondertussen de crème fraîche met de mierikswortel, peterselie en het water tot een saus.

  2. Halveer de komkommer in de lengte en verwijder met een theelepel de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in boogjes van een ½ cm breed.

  3. Bereid ondertussen de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de zalm uitlekken.Schep de aardappelpartjes om met de komkommer en verdeel over de wraps. Verdeel de zalm in stukken erover en schep er wat saus op. Rol de wraps op.

  • combinatietipLekker met bimi en partjes citroen.
  • Aardappelen bakken

    Instructievideo - 02:06 min.

Wraps met komkommer en zalm

Heerlijk fris, deze wraps. En ze staan binnen 15 minuten op tafel!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig