Kip-in-rode-wijnstoof

Snel, sneller, snelst! Je staat maar een kwartier in de keuken. Ook geschikt voor een etentje.

575 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de olie in een ruime koekenpan en bak de aardappeldobbelsteentjes in 12 min. goudbruin. Schep regelmatig om.

  2. Snijd ondertussen de uien in halve ringen en halveer de plakjes spek. Bak het spek in een andere koekenpan zonder olie of boter in 6 min. op middelhoog vuur uit. Voeg de ui en rozemarijnnaaldjes toe en bak 3 min. mee. Voeg de kip toe en bak al omscheppend 2 min. mee. Schenk de wijn erbij en laat 2 min. inkoken op hoog vuur.

  3. Verdeel de broccoli in roosjes en kook ze in 4 min. beetgaar. Serveer de kipstoof met de aardappeldobbelsteentjes en broccoli.

  • Kip in rode wijnstoof

    Instructievideo - 02:34 min.

Kip-in-rode-wijnstoof

Snel, sneller, snelst! Je staat maar een kwartier in de keuken. Ook geschikt voor een etentje.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig