Meergranenpannenkoekjes met fruitpuree

Zegt er ooit iemand nee tegen pannenkoeken? Precies, dit nagerecht scoort altijd.

300 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bereid het pannenkoekbeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking met de melk en het ei en voeg op het laatste moment de rozijnen toe. Verhit de koekenpan en doe de helft van de olie in de pan. Schep met een eetlepel 6 hoopjes beslag van ca. Ø 6 cm in de pan en bak 3 min. op middelhoog vuur. Keer na 1-2 min. om en bak de andere kant goudbruin en gaar. Leg op een bord en dek af met aluminiumfolie. Bak zo nog 6 pannenkoekjes. Verdeel ze over de borden, schep de fruitpuree erop en bestrooi met de blauwe bessen.

  • bereidingstipBereid de dubbele hoeveelheid pannenkoekenmix. Als je toch bezig bent... Lekker voor de volgende dag met een van de andere 100% fruit-varianten: mango-perzik met passievrucht of peer-appel.

Gerelateerde recepten

Meergranenpannenkoekjes met fruitpuree

Zegt er ooit iemand nee tegen pannenkoeken? Precies, dit nagerecht scoort altijd.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig