Hollandse rodevruchtencoupe

Een toetje met niet alleen de kleuren van de Nederlandse vlag, maar ook met de Hollandse blauwe bes.

170 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 15 min. wachten

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Pers de sinaasappel uit. Breng in een steelpan de frambozen, 2 el sinaasappelsap (per 6 personen) en ⅓ van de kristalsuiker aan de kook. Laat 2 min. koken. Neem de pan van het vuur en laat in 15 min. afkoelen tot het frambozenmengsel lauw is. Verdeel de blauwe bessen over de glazen. Klop de slagroom met de rest van de kristalsuiker en de vanillesuiker stijf. Spatel de slagroom door de kwark. Verdeel de roomkwark over de glazen. Schep de lauwe frambozen erover.

Hollandse rodevruchtencoupe

Een toetje met niet alleen de kleuren van de Nederlandse vlag, maar ook met de Hollandse blauwe bes.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig