Maaltijdrösti van Chickslovefood

Uit het Daily dinner-kookboek van Chickslovefood.

685 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwijder het kontje van de prei, maak ´m verder schoon en snijd in dunne ringen. Schil en snijd de ui in dunne ringen. Schil en was de aardappels en rasp ze met een handrasp of keukenmachine tot grove rasp.

  2. Verwarm de helft van de olie in een koekenpan, voeg de prei en de ui toe gevolgd door een snuf peper en zout en bak zo’n 4 minuten. Schep regelmatig om. Snijd ondertussen de pancetta in reepjes en voeg deze na de 4 minuten toe. Roer goed door elkaar en bak 2 minuten. Schep uit de pan op een bord en zet even weg.

  3. Verwarm de rest van de olie in de koekenpan en voeg de aardappelrasp toe, gevolgd door een flinke snuf peper en zout. Bak de aardappelrasp in 10 minuten gaar, goudbruin en krokant. Voeg vervolgens het preimengsel toe, gevolgd door de pijnboompitten. Roer alles goed door elkaar en bak nog eens 5 minuten. Verdeel over de borden en serveer.

  • combinatietipLekker met een tomatensalade.
  • bewaartipPortie over? Bewaar het in de koelkast en bak de volgende dag weer op.
  • Maaltijdrösti van Chickslovefood

    Instructievideo - 01:00 min.

Maaltijdrösti van Chickslovefood

Uit het Daily dinner-kookboek van Chickslovefood.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig