Frietje Tex-Mex

We gaan op de tex-mex toer met friet met pittige peper en guacamole.

235 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Halveer de groene jalapeñopeper in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees fijn.

  2. Doe de smeerkaas in een magnetronbestendige schaal en schep de peper erdoor. Verwarm 30 sec. op 800 watt in de magnetron. Schep om en verwarm nog eens 30 sec. Herhaal eventueel nog één keer als de kaas niet warm genoeg is Verdeel de kaas over de friet en serveer met de guacamole en salsa. Zorg ervoor dat de koude sauzen de kaas niet te veel raken. Serveer direct.

  • combinatietipDe Gooise dip smaakt ook goed bij nachochips.

Frietje Tex-Mex

We gaan op de tex-mex toer met friet met pittige peper en guacamole.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig