Snijd de leverworst in plakjes van ca. 5 mm dik. Steek met de letterstekers letters uit de plakken kaas en worst.
Worst- en kaasletters
Net even anders: geen blokjes en plakjes, maar letters van kaas en worst.
- algemeenKijk op ah.nl/koekenbakkers voor nog meer letterrecepten.
Worst- en kaasletters
Net even anders: geen blokjes en plakjes, maar letters van kaas en worst.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_112515_220x162_JPG.jpg)
75 porties
20 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de leverworst in plakjes van ca. 5 mm dik. Steek met de letterstekers letters uit de plakken kaas en worst.
algemeen:Kijk op ah.nl/koekenbakkers voor nog meer letterrecepten.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 75 porties)
450 g slagers snijleverworst
6 plakken jong belegen kaas 30+
Dit heb je nodig
letterstekers