Snijd de rozemarijn fijn. Rasp de kaas. Meng de puree met de fijngesneden rozemarijn, geraspte kaas, het ei en de panko.
Maak er 20 koekjes van en laat ze tot gebruik minimaal een half uur opstijven in de koelkast. Bak de koekjes met wat olie in een gourmetpannetje goudbruin en krokant.
Zoete-aardappelkoekjes met verse rozemarijn
Weer eens wat anders in je gourmetpannetje: koekjes van zoete aardappel, kaas en kruiden.
- bereidingstipJe kunt de koekjes ook in een koekenpan bakken. Verhit wat olie in de pan en bak de koekjes (eventueel in delen) in 5 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege.
Zoete-aardappelkoekjes met verse rozemarijn
Weer eens wat anders in je gourmetpannetje: koekjes van zoete aardappel, kaas en kruiden.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_118584_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
20 porties
75 kcal
10 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Snijd de rozemarijn fijn. Rasp de kaas. Meng de puree met de fijngesneden rozemarijn, geraspte kaas, het ei en de panko.
Maak er 20 koekjes van en laat ze tot gebruik minimaal een half uur opstijven in de koelkast. Bak de koekjes met wat olie in een gourmetpannetje goudbruin en krokant.
bereidingstip:Je kunt de koekjes ook in een koekenpan bakken. Verhit wat olie in de pan en bak de koekjes (eventueel in delen) in 5 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 20 porties)
1 tl verse rozemarijn
50 g Pecorino Romano
450 g koelverse zoete-aardappelpuree
1 middelgroot ei
75 g Japans broodkruim panko