Zoete-aardappelkoekjes met verse rozemarijn

Weer eens wat anders in je gourmetpannetje: koekjes van zoete aardappel, kaas en kruiden.

75 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 30 min. wachten

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de rozemarijn fijn. Rasp de kaas. Meng de puree met de fijngesneden rozemarijn, geraspte kaas, het ei en de panko.

  2. Maak er 20 koekjes van en laat ze tot gebruik minimaal een half uur opstijven in de koelkast. Bak de koekjes met wat olie in een gourmetpannetje goudbruin en krokant.

  • bereidingstipJe kunt de koekjes ook in een koekenpan bakken. Verhit wat olie in de pan en bak de koekjes (eventueel in delen) in 5 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege.

Zoete-aardappelkoekjes met verse rozemarijn

Weer eens wat anders in je gourmetpannetje: koekjes van zoete aardappel, kaas en kruiden.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig