Basisrecept voor klassieke gevulde eieren

Gevulde eieren: lekker, simpel en multi-inzetbaar: ze doen het goed op met Kerst, op paastafel én bij de borrel!

60 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Breng een pan met ruim water aan de kook. Kook de eieren in 8 min. hard. Laat de eieren schrikken onder koud stromend water, pel en halveer in de lengte. Haal met een theelepel het eigeel eruit en doe in een kom.

  2. Prak het eigeel met een vork. Meng de mayonaise, kerriepoeder en mosterd erdoor en breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Schep het mengsel in de spuitzak en vul er de eihelften mee. Bestrooi met de tuinkers.

Basisrecept voor klassieke gevulde eieren

Gevulde eieren: lekker, simpel en multi-inzetbaar: ze doen het goed op met Kerst, op paastafel én bij de borrel!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig