Verdeel de roomboter over de gourmetpannetjes. Verhit de boter en bak de plakjes stokbrood in het pannetje 2-3 min.
Keer om en beleg de gebakken kanten met de plakken tomaat. Snijd de minimozzarella's in plakjes en leg op de tomaten. Bak pizzaatjes nog 2-3 min. onder het grillgedeelte van het gourmetstel. Leg ze op een bord en besprenkel met de pesto.
Gourmet-pizzabroodjes
Als je dan toch aan het gourmetten bent, ga dan voor deze gourmetpizzaatjes!
- algemeenDit hapje is voor één persoon. Je kunt het recept eenvoudig vermenigvuldigen.
Gourmet-pizzabroodjes
Als je dan toch aan het gourmetten bent, ga dan voor deze gourmetpizzaatjes!
8 porties
105 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verdeel de roomboter over de gourmetpannetjes. Verhit de boter en bak de plakjes stokbrood in het pannetje 2-3 min.
Keer om en beleg de gebakken kanten met de plakken tomaat. Snijd de minimozzarella's in plakjes en leg op de tomaten. Bak pizzaatjes nog 2-3 min. onder het grillgedeelte van het gourmetstel. Leg ze op een bord en besprenkel met de pesto.
algemeen:Dit hapje is voor één persoon. Je kunt het recept eenvoudig vermenigvuldigen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
2 el ongezouten roomboter
8 plakjes stokbroden
8 plakjes vleestomaten
8 Galbani mini-mozzarellabolletjes
8 tl Costa Ligure bio pesto genovese
Dit heb je nodig
gourmetstel