Paasei met cheesecake-vulling

Ei, ei, ei, we zijn zo blij. Want deze eitjes hebben een cheesecake-vulling en dat vieren wij!

175 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd het bovenste kapje (ca. ¼) van de chocolade-eieren. Zet de onderkant van de eitjes in een lege eierdoos. Roer de zuivelspread los met de poedersuiker. Vul de eitjes elk met 2 tl zuivelspread. Maak met een theelepel een kuiltje in de zuivelspread en schep in elk eitje een ½ tl lemoncurd als ‘dooier’.

  • combinatietipOok lekker met abrikozenjam in plaats van lemoncurd.
  • variatietipHak de overgebleven chocolade (de ‘kapjes’ van de eieren) fijn en gebruik als ‘hagelslag’ op een boterham, of smelt het tot chocoladesaus.
  • Paasei met cheesecake-vulling

    Instructievideo - 00:16 min.

Paasei met cheesecake-vulling

Ei, ei, ei, we zijn zo blij. Want deze eitjes hebben een cheesecake-vulling en dat vieren wij!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig