Wedges met ultieme dipsaus

Wat is een frietje zonder saus? Precies. Deze ultieme dipsaus tillen je aardappelwedges naar een heel nieuw niveau.

340 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil de aardappelen en snijd in de lengte in parten. Kook in ruim gezouten water 10 min. net gaar. Giet af en laat 2 min. afkoelen en uitdampen.

  2. Verhit de olie in 2 koekenpannen op middelhoog vuur. Voeg de aardappelparten toe en bak in 10 min. gaar en goudgeel. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Meng ondertussen de aioli, tomaten-groentepuree en paprikapoeder. Serveer bij de aardappelparten.

  • bewaartipJe kunt dit gerecht 1 dag van tevoren maken. Bewaar goed afgedekt in de koelkast. Verwarm de aardappelen ca. 8 min. in een voorverwarmde oven op 180 °C.
  • Wedges met ultieme dipsaus

    Instructievideo - 00:24 min.

Wedges met ultieme dipsaus

Wat is een frietje zonder saus? Precies. Deze ultieme dipsaus tillen je aardappelwedges naar een heel nieuw niveau.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig