Honing-mosterdsaus

Zo'n zelfgemaakte honing-mosterdsaus maakt je (broodje) beenham, salade met kip of salade met geitenkaas helemaal af.

215 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snipper de sjalot zo fijn mogelijk. Verhit de boter in een steelpan en fruit de sjalot 4 min. op middelhoog vuur.

  2. Voeg de mosterd, honing en room toe, roer goed en breng de saus aan de kook. Laat 12-14 min. zachtjes koken.

  3. Breng de saus op smaak met zout en peper.

  • combinatietipLekker met beenham of andere soorten varkensvlees.

Gerelateerde recepten

Honing-mosterdsaus

Zo'n zelfgemaakte honing-mosterdsaus maakt je (broodje) beenham, salade met kip of salade met geitenkaas helemaal af.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig