Snipper de sjalot zo fijn mogelijk. Verhit de boter in een steelpan en fruit de sjalot 4 min. op middelhoog vuur.
Voeg de mosterd, honing en room toe, roer goed en breng de saus aan de kook. Laat 12-14 min. zachtjes koken.
Breng de saus op smaak met zout en peper.
Honing-mosterdsaus
Zo'n zelfgemaakte honing-mosterdsaus maakt je (broodje) beenham, salade met kip of salade met geitenkaas helemaal af.
- combinatietipLekker met beenham of andere soorten varkensvlees.
Honing-mosterdsaus
Zo'n zelfgemaakte honing-mosterdsaus maakt je (broodje) beenham, salade met kip of salade met geitenkaas helemaal af.
bijgerecht
4 personen
215 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snipper de sjalot zo fijn mogelijk. Verhit de boter in een steelpan en fruit de sjalot 4 min. op middelhoog vuur.
Voeg de mosterd, honing en room toe, roer goed en breng de saus aan de kook. Laat 12-14 min. zachtjes koken.
Breng de saus op smaak met zout en peper.
combinatietip:Lekker met beenham of andere soorten varkensvlees.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
1 sjalot
25 g ongezouten roomboter
2 el grove mosterd
2 el honing
150 ml verse slagroom