Meng de gedroogde bieslook, peterselie, dille, uienpoeder, knoflookpoeder, het zout en de mosterdpoeder met een garde.
Voeg de crème fraîche en karnemelk toe en roer tot alles goed is gemengd.
Breng op smaak met peper.
Ranch dressing
Ranch dressing dankt zijn naam aan zijn geboorteplek: een ranch in Californië. Nu is-ie gelukkig een stuk dichterbij op je eigen bord met dit snelle recept.
- achtergrondinfoDe oorspronkelijke ranch dressing werd in de jaren ‘50 van de vorige eeuw gemaakt op een ranch in Santa Barbara, in de VS, op basis van gedroogde kruiden en smaakmakers.
Ranch dressing
Ranch dressing dankt zijn naam aan zijn geboorteplek: een ranch in Californië. Nu is-ie gelukkig een stuk dichterbij op je eigen bord met dit snelle recept.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD159173_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
8 porties
50 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Meng de gedroogde bieslook, peterselie, dille, uienpoeder, knoflookpoeder, het zout en de mosterdpoeder met een garde.
Voeg de crème fraîche en karnemelk toe en roer tot alles goed is gemengd.
Breng op smaak met peper.
achtergrondinfo:De oorspronkelijke ranch dressing werd in de jaren ‘50 van de vorige eeuw gemaakt op een ranch in Santa Barbara, in de VS, op basis van gedroogde kruiden en smaakmakers.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 8 porties)
½ tl gedroogde bieslook
¼ tl gedroogde peterselie
¼ tl gedroogde dille
1 tl uienpoeder
¼ tl knoflookpoeder
¼ tl zout
¼ tl mosterdpoeder
125 g crème fraîche
125 ml karnemelk