Garden Gourmet

Vegan schnitzel van Garden Gourmet (advertentie)

Koken met Garden Gourmet: met een Vegan schnitzel maak je een heerlijk traditioneel gerecht in een handomdraai plantaardig.

575 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil de rode ui en snijd in dunnen ringen. Pers de limoen erboven uit, meng en laat 20 minuten marineren. Snijd de ongeschilde krieltjes in dikke plakjes. Kook ze 5 minuten totdat ze net gaar zijn.

  2. Giet de krieltjes af en laat even afkoelen. Besprenkel de nog warme krieltjes met de olijfolie en bestrooi met peper en zout.

  3. Snijd de bosuitjes en radijsjes in dunne plakjes en hak de dille en bieslook grof.

  4. Meng de kruiden, bosui en radijs met de mosterd en kappertjes door de krieltjes. Besprenkel naar smaak met citroensap, zout en peper.

  5. Bak de Garden Gourmet Vegan schnitzels volgens de aanwijzingen op de verpakking goudbruin en knapperig. Serveer de schnitzels met de aardappelsalade.

  • algemeenDit recept is ontwikkeld door Garden Gourmet. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en voedingswaarden.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Vegan schnitzel van Garden Gourmet (advertentie)

Koken met Garden Gourmet: met een Vegan schnitzel maak je een heerlijk traditioneel gerecht in een handomdraai plantaardig.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig