Bonduelle

Kikkererwten met kerrie en rijst van Bonduelle (advertentie)

Koken met Bonduelle: kip kerrie wordt vega met kikkererwten en knapperige rode paprika.

760 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schaaf of snijd de komkommer in flinterdunne plakjes. Roer de suiker door de wijnazijn. Schep er de komkommer door en zet apart.

  2. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui en snijd de paprika’s in dunne reepjes.

  3. Verhit in een koekenpan de olie. Fruit de ui 1 min. Voeg de paprikareepjes toe en bak ze in 8 min. zacht. Spoel de kikkererwten af en laat ze goed uitlekken.

  4. Schep de kerrie door de paprika. Schenk de kookroom in de pan en breng aan de kook. Draai het vuur laag, voeg de kikkererwten toe en verwarm nog 5 min. op laag vuur. Hak de peterselie fijn.

  5. Verdeel de rijst over 4 borden. Schep er de kik kerrie bij en bestrooi met de peterselie.

  • variatietipOok lekker met tuinerwtjes voor extra groenten!
  • algemeenDit recept is ontwikkeld door Bonduelle. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Gerelateerde recepten

Kikkererwten met kerrie en rijst van Bonduelle (advertentie)

Koken met Bonduelle: kip kerrie wordt vega met kikkererwten en knapperige rode paprika.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig