IJshoorntje met gemengd fruit

Het beste van twee werelden: ijshoorntjes en fruit!

85 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de aardbeien in kwarten en doe in een kom. Halveer de druiven en doe bij de aardbeien in de kom. Snijd de appels in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd in blokjes van 2 cm. Doe met de bramen en blauwe bessen in de kom.

  2. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil, pers de vrucht uit en meng het rasp en het sap door het fruit. Schep alles goed om, laat eventueel uitlekken als het iets te nat wordt.

  3. Verdeel het fruit over de ijshoorntjes. Serveer direct.

  • bereidingstipAls je de fruitijsjes als schooltraktatie wilt gebruiken, kun je het recept eenvoudig ver(drie)dubbelen. Schep dan het fruit pas op school in de hoorntjes.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

IJshoorntje met gemengd fruit

Het beste van twee werelden: ijshoorntjes en fruit!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig