Snijd de sinaasappel (per 4 personen) in mooie plakjes en houd de 4 mooiste apart. De rest gebruik je niet.
Doe het sinaasappelsap, Aperol en het sorbetijs in de blender en mix kort tot een glad mengsel.
Verdeel de sgroppino over de glazen en garneer met een sinaasappelplakje. Serveer direct.
Oranje scroppino
Proosten op de Nederland doen we dit jaar met deze feestelijke oranje scroppino!
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Oranje scroppino
Proosten op de Nederland doen we dit jaar met deze feestelijke oranje scroppino!
4 personen
190 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de sinaasappel (per 4 personen) in mooie plakjes en houd de 4 mooiste apart. De rest gebruik je niet.
Doe het sinaasappelsap, Aperol en het sorbetijs in de blender en mix kort tot een glad mengsel.
Verdeel de sgroppino over de glazen en garneer met een sinaasappelplakje. Serveer direct.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
1 sinaasappel
250 ml sinaasappelsap
200 ml Aperol
500 ml mango sorbetijs
Dit heb je nodig
blender
champagneflûtes