Mocktail ginger mule met blauwe bessen en munt

Maak dit verfrissende mocktailrecept en kleed het glas feestelijk aan met een randje limoensuiker, frisse munt en een prikkertje vol zoete blauwe bessen. Het ideale aperitief voor je kerstdiner!

30 kcal

(Voedingswaarden)

5 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Boen de limoen schoon, rasp de groene schil en snijd de vrucht in dunne schijfjes. Meng het limoenrasp in een bakje met de suiker. Maak de randen van de glazen nat met het vruchtvlees van een schijfje limoen en dip ze in het limoenraspmengsel.

  2. Verdeel de limoenschijfjes, ijsblokjes en munt over 4 glazen en schenk de ginger beer erbij. Roer door. Rijg de blauwe bessen aan de tapasprikkers en leg op elk glas een prikker. Serveer direct.

Gerelateerde recepten

Mocktail ginger mule met blauwe bessen en munt

Maak dit verfrissende mocktailrecept en kleed het glas feestelijk aan met een randje limoensuiker, frisse munt en een prikkertje vol zoete blauwe bessen. Het ideale aperitief voor je kerstdiner!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig