Kook het ei gedurende 6 minuten. Laat het daarna onder koud water lopen en pel het voorzichtig.
In een pan, meng het water, de sojasaus, mirin en bruine suiker. Verwarm dit mengsel zachtjes tot de suiker volledig is opgelost. Giet de marinade over het ei, zorg ervoor dat het ei volledig bedekt is. Zet het ei opzij en laat het ongeveer 15 minuten marineren, waarbij je het ei af en toe omdraait.
Snijd de Shanghai paksoi doormidden. Verhit zonnebloemolie in een koekenpan. Bak de paksoi gedurende 3 minuten. Draai de paksoi om en voeg de sugarsnaps toe. Bak nog eens 3 minuten tot ze knapperig zijn.
Snijd de bos-ui diagonaal in dunne plakjes.
Kook de kip-noedels volgens de instructies op de verpakking. Haal het ei uit de marinade en snijd het doormidden.
Giet de noedelsoep in een kom. Leg het in plakjes gesneden ei, de gebakken paksoi, sugarsnaps en bosui erbovenop.
Garneer de soep met korianderblaadjes en een partje limoen. Serveer direct en geniet van je heerlijke maaltijd!
Kip-noedelsoep met ei en paksoi van Indomie (advertentie)
Koken met Indomie: verrukkelijke kipnoedels met gemarineerd ei en groenten. In een handomdraai genieten!
- algemeenDit recept is ontwikkeld door Indomie. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Kip-noedelsoep met ei en paksoi van Indomie (advertentie)
Koken met Indomie: verrukkelijke kipnoedels met gemarineerd ei en groenten. In een handomdraai genieten!
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD192658_220x162_JPG.jpg)
1 personen
620 kcal
10 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Kook het ei gedurende 6 minuten. Laat het daarna onder koud water lopen en pel het voorzichtig.
In een pan, meng het water, de sojasaus, mirin en bruine suiker. Verwarm dit mengsel zachtjes tot de suiker volledig is opgelost. Giet de marinade over het ei, zorg ervoor dat het ei volledig bedekt is. Zet het ei opzij en laat het ongeveer 15 minuten marineren, waarbij je het ei af en toe omdraait.
Snijd de Shanghai paksoi doormidden. Verhit zonnebloemolie in een koekenpan. Bak de paksoi gedurende 3 minuten. Draai de paksoi om en voeg de sugarsnaps toe. Bak nog eens 3 minuten tot ze knapperig zijn.
Snijd de bos-ui diagonaal in dunne plakjes.
Kook de kip-noedels volgens de instructies op de verpakking. Haal het ei uit de marinade en snijd het doormidden.
Giet de noedelsoep in een kom. Leg het in plakjes gesneden ei, de gebakken paksoi, sugarsnaps en bosui erbovenop.
Garneer de soep met korianderblaadjes en een partje limoen. Serveer direct en geniet van je heerlijke maaltijd!
algemeen:Dit recept is ontwikkeld door Indomie. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 1 persoon)
1 middelgroot scharrelei
100 ml water
100 ml sojasaus
50 ml mirin
1 el bruine suiker
1 Shanghai paksoi
8 sugarsnaps
1 bosui
1 Indomie instant chicken noodles
2 takjes verse koriander
1 limoen