Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verwarm in een steelpan de pindakaas met de basterdsuiker en de ketjap. Voeg 125 ml water toe en breng aan de kook. Verwarm al roerende op laag vuur tot een gladde pindasaus. Breng op smaak met sambal.
Verhit intussen in een wok de olie. Bak de spitskool in 4 min. knapperig gaar. Snijd de paprika in reepjes en de komkommers in plakjes.
Verdeel de spitskool met de paprika, de komkommer, de linzen en de taugé over 4 borden. Schep er de pindasaus bij en bestrooi met de uitjes. Serveer met de mie.
Linzen gado gado van Bonduelle (advertentie)
Koken met Bonduelle: Zin in een heerlijke 'gado gado'? Probeer dan eens deze variant met linzen! Vol bite en smaak zijn ze de perfecte toevoeging aan jouw lekkere en kleurrijke gerecht. Smakelijk!
- bereidingstipWeinig tijd? Neem kant-en-klare satésaus.
- variatietipVervang de linzen ook eens door kikkererwten en varieer met de groenten. Ook paksoi, sperziebonen, champignons en worteljulienne zijn lekker voor gado gado.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
- serveertipLekker met cassave kroepoek.
- algemeenDit recept is ontwikkeld door Bonduelle. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
Linzen gado gado van Bonduelle (advertentie)
Koken met Bonduelle: Zin in een heerlijke 'gado gado'? Probeer dan eens deze variant met linzen! Vol bite en smaak zijn ze de perfecte toevoeging aan jouw lekkere en kleurrijke gerecht. Smakelijk!
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD192464_220x162_JPG.jpg)
4 personen
695 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verwarm in een steelpan de pindakaas met de basterdsuiker en de ketjap. Voeg 125 ml water toe en breng aan de kook. Verwarm al roerende op laag vuur tot een gladde pindasaus. Breng op smaak met sambal.
Verhit intussen in een wok de olie. Bak de spitskool in 4 min. knapperig gaar. Snijd de paprika in reepjes en de komkommers in plakjes.
Verdeel de spitskool met de paprika, de komkommer, de linzen en de taugé over 4 borden. Schep er de pindasaus bij en bestrooi met de uitjes. Serveer met de mie.
bereidingstip:Weinig tijd? Neem kant-en-klare satésaus.
variatietip:Vervang de linzen ook eens door kikkererwten en varieer met de groenten. Ook paksoi, sperziebonen, champignons en worteljulienne zijn lekker voor gado gado.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
serveertip:Lekker met cassave kroepoek.
algemeen:Dit recept is ontwikkeld door Bonduelle. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g mie
2 el pindakaas
1 el donkere basterdsuiker
125 ml water
1 tl sambal oelek
400 g gesneden spitskool
1 rode paprika
230 g snoepkomkommers
310 g Bonduelle linzen in blik
125 g taugé
3 el gebakken uitjes