Spuit de roomkaas tomaat-basilicum in de soezen. Stapel de soesjes als 4 minitorens (per 4 personen) op en prik er een goudensterprikker in. Verdeel de zalm en het bladgoud ertussen.
Mini-soezentorentje met zalm en bladgoud
Tuurlijk, wij houden ook van slagroomsoesjes. Maar je kan veel meer met soezen, probeer ook eens een hartige variant! Deze soezentorentjes met gerookte zalm en bladgoud zijn een visueel spektakel barstensvol smaak.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Mini-soezentorentje met zalm en bladgoud
Tuurlijk, wij houden ook van slagroomsoesjes. Maar je kan veel meer met soezen, probeer ook eens een hartige variant! Deze soezentorentjes met gerookte zalm en bladgoud zijn een visueel spektakel barstensvol smaak.
voorgerecht
4 personen
225 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Spuit de roomkaas tomaat-basilicum in de soezen. Stapel de soesjes als 4 minitorens (per 4 personen) op en prik er een goudensterprikker in. Verdeel de zalm en het bladgoud ertussen.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
150 g AH Excellent verse roomkaas tomaat basilicum
110 g AH Excellent lege soezen
100 g gravad lachs (gerookte zalm)
1 AH Excellent bladgoud
Dit heb je nodig
Prikkers ster