Sparkling cranberry Aperol spritz

Niet vies van wat bling? Het is meteen feest met deze Aperol spritz met cranberry, glitterijsblokjes en suikerspin.

260 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 4 uur wachten

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Zorg dat de cranberry drink gekoeld is. Snijd de ongepelde mandarijnen in 12 dunne plakjes (per 4 personen). Vouw de plakjes 2 keer dubbel en verdeel ze over de holten van de ijsblokjesvorm.

  2. Meng ⅓ van de cranberrydrink en de helft van de glitterdust in een maatbeker en roer door. Verdeel over de ijsblokjesvorm en zet minimaal 4 uur in de vriezer.

  3. Meng de rest van de cranberrydrink, de Aperol en het bruisend mineraalwater in een maatbeker en roer door.

  4. Verdeel de rest van de glitterdust en de ijsblokjes over de glazen. Schenk de cranberry Aperol spritz erover. Leg een toefje suikerspin op de rand van elk glas, maar zorg dat het de vloeistof niet raakt want dan smelt het.

  • dieettipVervang voor een alcoholvrije versie de Aperol en het bruiswater door sinaasappelsap en tonic.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Sparkling cranberry Aperol spritz

Niet vies van wat bling? Het is meteen feest met deze Aperol spritz met cranberry, glitterijsblokjes en suikerspin.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig