Laat de lychees uitlekken en vang de siroop op. Halveer de aardbeien, meng het fruit en verdeel over wijnglazen. Besprenkel het fruit in elk glas met 1 el opgevangen siroop. Schenk de wijn over het fruit en garneer met een blaadje munt.
Lycheesalade
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012564_220x162_JPG.jpg)
nagerecht
4 personen
100 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Laat de lychees uitlekken en vang de siroop op. Halveer de aardbeien, meng het fruit en verdeel over wijnglazen. Besprenkel het fruit in elk glas met 1 el opgevangen siroop. Schenk de wijn over het fruit en garneer met een blaadje munt.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
565 g lychees op siroop
250 g verse aardbeien
200 ml mousserende witte wijn
4 blaadjes verse munt