Meng met een vork de boter met de rest van de ingrediënten goed door elkaar. Zet de boter minstens 1 uur in de koelkast, zodat alle smaken zich kunnen mengen. De boter wordt beter smeerbaar als u hem een half uur voor gebruik weer op kamertemperatuur laat komen.
Ansjovisboter
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_005093_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
1 porties
0 kcal
5 min. bereiden
1 uur wachten
Aan de slag
Meng met een vork de boter met de rest van de ingrediënten goed door elkaar. Zet de boter minstens 1 uur in de koelkast, zodat alle smaken zich kunnen mengen. De boter wordt beter smeerbaar als u hem een half uur voor gebruik weer op kamertemperatuur laat komen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 1 portie)
125 g roomboter
5 ansjovisfilets
1 tl citroensap
½ tl peper