Schil 2 bossen peen met een dunschiller en snijd de wortels in stukken van 3 cm. Smelt 25 g boter in een hapjespan en roer er 2 tl djintan (gemalen komijn, potje 25 g, Conimex) door. Voeg aan de wortels 1 el citroensap, 75 ml water en zout naar smaak toe en smoor ze in 12 minuten gaar. Strooi er 2 el fijngehakte koriander over.
- algemeenKoriander over? Koriander is onmisbaar in Aziatische gerechten. Zoek voor recepten op ah.nl/recepten.
Gestoofde worteltjes met komijn
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_005809_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
4 personen
70 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Schil 2 bossen peen met een dunschiller en snijd de wortels in stukken van 3 cm. Smelt 25 g boter in een hapjespan en roer er 2 tl djintan (gemalen komijn, potje 25 g, Conimex) door. Voeg aan de wortels 1 el citroensap, 75 ml water en zout naar smaak toe en smoor ze in 12 minuten gaar. Strooi er 2 el fijngehakte koriander over.
algemeen:Koriander over? Koriander is onmisbaar in Aziatische gerechten. Zoek voor recepten op ah.nl/recepten.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 bosjes peen
25 g boter
2 theelepels djinten (gemalen komijn)
1 eetlepel citroensap
2 eetlepels verse koriander