Verdeel de drie soorten kaas, uiringen en rucola over 4 taco's. Bestrooi ze met wat peper. Dek af met de resterende taco's; druk ze goed aan. Bestrijk de buitenkant van de 'tacosandwich' dun met olie.
Leg de quesadilla's op een ingevet rooster en gril ze 2-3 minuten per kant, tot de kaas is gesmolten en de taco's lichtbruin zijn. Leg de quesadilla's op een plank en snijd elk in 4 punten.
- algemeenHeeft u een hamburgerklem, dan kunt u de quesadillas daar heel gemakkelijk in grillen.
Barbecue aansteken
Instructievideo - 01:07 min.
Quesadilla met drie kazen en rucola
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_057456_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
4 personen
395 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verdeel de drie soorten kaas, uiringen en rucola over 4 taco's. Bestrooi ze met wat peper. Dek af met de resterende taco's; druk ze goed aan. Bestrijk de buitenkant van de 'tacosandwich' dun met olie.
Leg de quesadilla's op een ingevet rooster en gril ze 2-3 minuten per kant, tot de kaas is gesmolten en de taco's lichtbruin zijn. Leg de quesadilla's op een plank en snijd elk in 4 punten.
algemeen:Heeft u een hamburgerklem, dan kunt u de quesadillas daar heel gemakkelijk in grillen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
75 g blauwaderkaas
125 g ricotta
50 g geraspte kaas
1 kleine rode ui
25 g rucola
8 kleine taco's
0 versgemalen zwarte peper
0 olie
Dit heb je nodig
barbecue