Gegrilde rode uien met marjoleindressing

100 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. In schaal marjolein, knoflook, olijfolie en balsamicoazijn en naar smaak zout en peper door elkaar kloppen. Tot gebruik op kamertemperatuur bewaren.

  2. Uien in goed ingevette grillmand of op goed ingevette grilltopper in ca. 15 min. gaar en goudbruin grillen. Uien regelmatig omscheppen. Uien door dressing in kom scheppen en smaken enkele min. laten intrekken. Lekker bij o.a. Italiaanse Quornburger (recept ah.nl/recepten; Het barbecueboek) en kant-en-klare Tivallburgers.

  • algemeenAlvast voor morgen: maak een dubbele hoeveelheid van deze verrukkelijke uien. Na een nachtje marineren zijn ze namelijk nog lekkerder.

Gegrilde rode uien met marjoleindressing

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig