Geroosterde auberginedip met geitenkaas

55 kcal

(Voedingswaarden)

50 min. bereiden / 30 min. wachten

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Steek de barbecue aan. Maak met een mes een paar sneetjes in de aubergine. Gril de aubergine ca. 40 min. Keer regelmatig. Laat afkoelen.

  2. Halveer de aubergine in de lengte en schep het vruchtvlees uit de schil. Pureer het vruchtvlees in de keukenmachine en voeg de geitenkaas toe. Meng tot een gladde puree.

  3. Schep de puree in een schaaltje. Pers de knoflook en roer met de peterselie door de puree. Breng op smaak met tabasco en zout. Dek het schaaltje af en laat de smaken 30 min. intrekken. Lekker met gegrild pitabrood en bij gegrilde groenten.

  • Barbecuesauzen maken

    Instructievideo - 01:52 min.

Geroosterde auberginedip met geitenkaas

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig