Maïskolfjes in lengte op ca. 12 geweekte satéstokjes rijgen en dun met currypasta bestrijken. Voor dip tzatziki en munt door elkaar roeren. Spiesjes en dip tot gebruik, afgedekt, in koelkast bewaren.
Maïskolfjes op goed ingevette grilltopper aan elke kant 2 à 3 minuten grillen. Spiesjes op schaal leggen en sausje erbij serveren.
Minimaïsspiesjes met muntdip
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_045899_220x162_JPG.jpg)
12 porties
30 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Maïskolfjes in lengte op ca. 12 geweekte satéstokjes rijgen en dun met currypasta bestrijken. Voor dip tzatziki en munt door elkaar roeren. Spiesjes en dip tot gebruik, afgedekt, in koelkast bewaren.
Maïskolfjes op goed ingevette grilltopper aan elke kant 2 à 3 minuten grillen. Spiesjes op schaal leggen en sausje erbij serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 12 porties)
100 g minimaïskolfjes
2 eetlepels milde Indiase currypasta
100 ml tzatziki
2 eetlepels verse munt
Dit heb je nodig
satéstokjes
barbecue
grilltopper