Courgettesalade met fruits de mer

205 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de courgette met een dunschiller of kaasschaaf in de lengte in dunne plakken.

  2. Snijd het blad van de peterselie fijn. Snijd de citroen in de lengte doormidden. Rasp de gele schil van 1 helft en pers die helft uit. Maak een dressing van de peterselie, 1 el citroenrasp, 2 el citroensap, de knoflook en de olie.

  3. Snijd de andere helft van de citroen in heel dunne plakjes. Spoel de fruits de mer af onder koud stromend water en laat uitlekken. Schep door de dressing en breng op smaak met peper en zout. Meng de plakken courgette en de plakjes citroen erdoor. Verdeel de salade over 4 borden.

Courgettesalade met fruits de mer

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig