Zet de grill van de oven aan. Snijd elk broodje in 8 puntjes. Gril het brood onder de hete grill in ca. 4 min. goudbruin en knapperig. Bestrooi met zout naar smaak.
Meng de komkommer met de tomaat en de bosui. Scheur de blaadjes van de peterselie, de munt en het basilicum in kleine stukjes. Meng het samen met de dille door de salade. Besprenkel met de olie en de azijn en breng op smaak met zout. Verdeel de broodpuntjes over de salade. Lekker met gegrilde kipfilet.
- algemeenGriekse olijfolie en op hout gerijpte balsamicoazijn zijn ook lekker om (stok)brood in te dippen.
Arabische kruidensalade
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_007138_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
4 personen
315 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Zet de grill van de oven aan. Snijd elk broodje in 8 puntjes. Gril het brood onder de hete grill in ca. 4 min. goudbruin en knapperig. Bestrooi met zout naar smaak.
Meng de komkommer met de tomaat en de bosui. Scheur de blaadjes van de peterselie, de munt en het basilicum in kleine stukjes. Meng het samen met de dille door de salade. Besprenkel met de olie en de azijn en breng op smaak met zout. Verdeel de broodpuntjes over de salade. Lekker met gegrilde kipfilet.
algemeen:Griekse olijfolie en op hout gerijpte balsamicoazijn zijn ook lekker om (stok)brood in te dippen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 shoarmabroodjes
1 komkommer
1 bakje cherry tomaten
2 zakjes bosui
2 bakjes platte peterselie
1 bakje munt
1 bakje basilicum
1 bakje dille
4 el Griekse olijfolie
2 el balsamicoazijn