Salade met forel & ansjovisdressing

260 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Maal de knoflook met het basilicum en de olie uit het ansjovisblikje fijn in de vijzel. Voeg de ansjovis toe en vijzel tot een egale massa. Schep in een kommetje en meng met de olijfolie en de azijn. Breng op smaak met peper en zout.

  2. Snijd van de onderkant van de asperges het houtachtige uiteinde. Kook de asperges 5 min. Giet af, laat afkoelen en doe ze in een schaal. Voeg de veldsla en de rucola toe. Meng de dressing door de salade, verdeel de forel in stukken en leg op de salade.

  • algemeenVerse basilicum is ook lekker door fruitsalade. Dat geeft een extra fris en kruidig accent.
  • Vijzelen

    Instructievideo - 01:06 min.

Salade met forel & ansjovisdressing

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig