Meng met een mixer of garde de pannenkoekmix en de melk. Mix de eieren, tomatenpuree en kruiden erdoor. Verhit ½ el olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak een dunne pannenkoek. Leg er na het keren 3 plakken mozzarella, wat tomaat en paprika op. Bak nog 2 min. op middelhoog vuur tot de kaas is gesmolten. Bak zo nog 11 pannenkoeken. Houd de pannenkoeken warm tussen 2 voorverwarmde borden.
- algemeenU kunt de pannenkoeken 1 dag van tevoren bakken. Bewaar afgedekt in de koelkast. Verwarm de stapel op een met bakpapier beklede bakplaat in ca. 20 min. in de oven op 175 °C. Snijd aan als een taart. Of in de magnetron: 30 sec. per pannenkoek op vol vermogen (800 watt), afgedekt met magnetronfolie.
Paprika's schoonmaken
Instructievideo - 00:28 min.
Pizzapannenkoek
4 personen
985 kcal
45 min. bereiden
Aan de slag
Meng met een mixer of garde de pannenkoekmix en de melk. Mix de eieren, tomatenpuree en kruiden erdoor. Verhit ½ el olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak een dunne pannenkoek. Leg er na het keren 3 plakken mozzarella, wat tomaat en paprika op. Bak nog 2 min. op middelhoog vuur tot de kaas is gesmolten. Bak zo nog 11 pannenkoeken. Houd de pannenkoeken warm tussen 2 voorverwarmde borden.
algemeen:U kunt de pannenkoeken 1 dag van tevoren bakken. Bewaar afgedekt in de koelkast. Verwarm de stapel op een met bakpapier beklede bakplaat in ca. 20 min. in de oven op 175 °C. Snijd aan als een taart. Of in de magnetron: 30 sec. per pannenkoek op vol vermogen (800 watt), afgedekt met magnetronfolie.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
1 pak pannenkoekmix
850 ml halfvolle melk
2 eieren
1 blikje tomatenpuree
1 el gedroogde Italiaanse kruiden
6 el olijfolie
3 zakjes mozzarella
2 bakjes cherrytomaten
2 rode paprika's