Pizzapannenkoek

985 kcal

(Voedingswaarden)

45 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Meng met een mixer of garde de pannenkoekmix en de melk. Mix de eieren, tomatenpuree en kruiden erdoor. Verhit ½ el olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak een dunne pannenkoek. Leg er na het keren 3 plakken mozzarella, wat tomaat en paprika op. Bak nog 2 min. op middelhoog vuur tot de kaas is gesmolten. Bak zo nog 11 pannenkoeken. Houd de pannenkoeken warm tussen 2 voorverwarmde borden.

  • algemeenU kunt de pannenkoeken 1 dag van tevoren bakken. Bewaar afgedekt in de koelkast. Verwarm de stapel op een met bakpapier beklede bakplaat in ca. 20 min. in de oven op 175 °C. Snijd aan als een taart. Of in de magnetron: 30 sec. per pannenkoek op vol vermogen (800 watt), afgedekt met magnetronfolie.
  • Paprika's schoonmaken

    Instructievideo - 00:28 min.

Pizzapannenkoek

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig