Laat de kazen in 1 uur op kamertemperatuur komen. Verdeel over de plank en leg er hier en daar een trosje druiven en wat walnoten tussen. Serveer met de crackers.
Hollandse kaasplank
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_008080_220x162_JPG.jpg)
nagerecht
4 personen
840 kcal
10 min. bereiden
1 uur wachten
Aan de slag
Laat de kazen in 1 uur op kamertemperatuur komen. Verdeel over de plank en leg er hier en daar een trosje druiven en wat walnoten tussen. Serveer met de crackers.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
100 g Kernhem
100 g boerenkaas
100 g Oerkaas
100 g Twijfelaar
100 g Friesche kruidenkaas
½ bak pitloze witte druiven
1 bakje walnoten
1 pakje ultradunne crackers
Dit heb je nodig
houten plank