Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snijd ze in de lengte in vieren. Doe de waterkers in een schaal en schep de aardbeien en frambozen erdoor.
Klop een dressing van de olie, azijn en knoflook. Breng op smaak met peper en zout. Sprenkel de dressing over de salade en verkruimel de geitenkaas erover. Lekker met gegrilde kip.
- algemeenBalsamicoazijn is lekker door (pasta)salades of door jus van gebakken varkenslapjes.
Waterkerssalade met rode vruchten
bijgerecht
4 personen
195 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snijd ze in de lengte in vieren. Doe de waterkers in een schaal en schep de aardbeien en frambozen erdoor.
Klop een dressing van de olie, azijn en knoflook. Breng op smaak met peper en zout. Sprenkel de dressing over de salade en verkruimel de geitenkaas erover. Lekker met gegrilde kip.
algemeen:Balsamicoazijn is lekker door (pasta)salades of door jus van gebakken varkenslapjes.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
1 bakje aardbeien
2 zakjes waterkers
1 bakje frambozen
3 el olijfolie
1 el balsamicoazijn
½ teen knoflook
100 g zachte geitenkaas