In pan chocolademelk verwarmen tot warm en met garde schuimig kloppen. Espresso in twee hittebestendige glazen schenken. Chocoladesaus en sinaasappellikeur erdoor roeren. Schuimige chocolademelk erop schenken. Garneren met flinke toef slagroom (en eventueel reepjes sinaasappelschil). Direct serveren.
Schuimige choco-espresso
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_001657_220x162_JPG.jpg)
2 personen
175 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
In pan chocolademelk verwarmen tot warm en met garde schuimig kloppen. Espresso in twee hittebestendige glazen schenken. Chocoladesaus en sinaasappellikeur erdoor roeren. Schuimige chocolademelk erop schenken. Garneren met flinke toef slagroom (en eventueel reepjes sinaasappelschil). Direct serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
200 ml volle chocolademelk
200 ml hete
2 eetlepels chocoladesaus
2 eetlepels sinaasappellikeur
0 slagroom