Tijgertoetje

350 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden / 10 min. wachten

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schenk 4 1/2 dl melk in een kom. Roer de poeder met karamelsmaak door de melk. Klop het mengsel met een garde of mixer in 3 minuten tot een bijna stijve pudding. Schep met een juslepel een laagje pudding van ongeveer 2 cm in elk longdrinkglas en zet de glazen ongeveer 1 minuut in de koelkast.

  2. Schenk 4 1/2 dl melk in een andere kom. Roer de poeder met vanillesmaak erdoor. Klop dit ook met een garde of mixer in 3 minuten bijna stijf. Schep met een andere lepel een laagje vanillepudding van 2 cm in elk glas boven op de karamelpudding. Laat ook dit laagje ongeveer 1 minuut stijf worden in de koelkast.

  3. Schep nu nog twee keer afwisselend een laagje karamel- en vanillepudding in elk glas.

  4. Zet de glazen ongeveer 10 minuten in de koelkast. Spuit daarna op elke pudding een toefje slagroom en steek er 3 chocoladestokjes in als versiering.

Gerelateerde recepten

Tijgertoetje

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig