Bimi in ketjap met gebakken uitjes

90 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Meng de bouillon, rijstwijn, ketjap, knoflook en gember in een kommetje tot een dressing. Laat staan.

  2. Snijd de onderste 2 cm van de bimi en kook de bimi in 4 min. beetgaar. Giet af in een vergiet, laat goed uitlekken en leg op een schaal. Verwijder de knoflook en gember uit de dressing en schenk de dressing over de groente. Bestrooi met de uitjes en serveer.

  • combinatietipLekker met gestoomde zalmfilet en noedels.
  • variatietipVervang de rijstwijn eens door droge sherry voor een enigszins nootachtig accent.
  • Gember gebruiken

    Instructievideo - 01:26 min.

Bimi in ketjap met gebakken uitjes

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig