Radicchio salade met dadels, geitenkaas, bacon & pecannoten

Rijkgevulde maaltijdsalade die er ook nog eens heel mooi uitziet.

575 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Hak de pecannoten grof. Verhit een koekenpan zonder boter of olie en rooster de noten in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Bak in dezelfde koekenpan zonder olie of boter de bacon in 5 min. knapperig en goudbruin. Schep uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.

  2. Snijd de radicchio in repen van 1 cm. Meng de radicchio met de rucola en verdeel over de borden. Halveer de dadels in de lengte. Verkruimel de geitenkaas en verdeel met de dadels en bacon over de salade.

  3. Meng de olie met de gembersiroop en schenk over de salade. Bestrooi met de pecannoten en versgemalen peper.

  • combinatietipLekker met een noten-rozijnenbroodje.
  • Noten, zaden en pitten roosteren

    Instructievideo - 01:19 min.

Radicchio salade met dadels, geitenkaas, bacon & pecannoten

Rijkgevulde maaltijdsalade die er ook nog eens heel mooi uitziet.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig