Rode garnalencurry met champignons
Pittige garnalencurry die binnen 15 minuten op tafel staat.
Aan de slag
Kook de rijst in 8 min. gaar. Snijd ondertussen de tomaat in stukjes en verhit de olie in een wok. Roerbak de champignons 1 min. Voeg de tomaat toe en roerbak 4 min. mee.
Schep de garnalen en currypasta erdoor. Roerbak 1 min. Schenk de kokosmelk in de wok en verwarm de garnalencurry nog 2 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd de koriander grof. Verdeel de rijst over de borden. Schep de garnalencurry erop en bestrooi met de koriander.
Rode garnalencurry met champignons
Pittige garnalencurry die binnen 15 minuten op tafel staat.
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_054063_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
570 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst in 8 min. gaar. Snijd ondertussen de tomaat in stukjes en verhit de olie in een wok. Roerbak de champignons 1 min. Voeg de tomaat toe en roerbak 4 min. mee.
Schep de garnalen en currypasta erdoor. Roerbak 1 min. Schenk de kokosmelk in de wok en verwarm de garnalencurry nog 2 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd de koriander grof. Verdeel de rijst over de borden. Schep de garnalencurry erop en bestrooi met de koriander.
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)300 g witte snelkookrijst
500 g tomaten
2 el zonnebloemolie
200 g gesneden kastanjechampignons
360 g knoflookgarnalen voor de wok
1 el Koh Thai rode curry pasta
200 ml kokosmelk
15 g verse koriander