Nasi met tofu en cassavekroepoek
Eenpansgerecht met gemarineerde tofublokjes. Vol smaak en zo klaar.
Aan de slag
Snijd de tofu in blokjes en dep droog. Kook de rijst in 8 min. gaar.
Schep de tofu om met 6 el ketjap. Verhit de olie in een wok. Roerbak de tofu 2 min. Voeg de roerbakmix en sambal toe en bak 3 min. mee. Schep de rijst erdoor, voeg de rest van de ketjap toe en roerbak nog 2 min.
Verdeel de nasi over de borden. Serveer de cassavekroepoek en atjar tjampoer erbij.
Nasi met tofu en cassavekroepoek
Eenpansgerecht met gemarineerde tofublokjes. Vol smaak en zo klaar.
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_054057_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
550 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de tofu in blokjes en dep droog. Kook de rijst in 8 min. gaar.
Schep de tofu om met 6 el ketjap. Verhit de olie in een wok. Roerbak de tofu 2 min. Voeg de roerbakmix en sambal toe en bak 3 min. mee. Schep de rijst erdoor, voeg de rest van de ketjap toe en roerbak nog 2 min.
Verdeel de nasi over de borden. Serveer de cassavekroepoek en atjar tjampoer erbij.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)300 g witte snelkookrijst
375 g tofu naturel
8 el ketjapmarinade
2 el traditionele olijfolie
600 g Chinese roerbakmix
1 el sambal manis
2 el ketjap manis
75 g Conimex cassave kroepoek
265 g Improba ajar tjampoer