Vis met knapperig korstje - 12+ maanden (Opperdepop)
Gekruid en met een knapperig korstje vinden kinderen vis nét even wat lekkerder.
Aan de slag
Verdeel de vis over de ovenschaal en pers de citroen erboven uit. Snijd de korstjes van het brood en maal het brood in de keukenmachine tot fijn kruim.
Snijd de peterselie fijn en pers de knoflook uit. Meng de peterselie en knoflook met het broodkruim en de olie. Breng op smaak met peper. Verdeel het broodkruimmengsel over de vis en druk goed aan. Bak de vis ca. 15 min. in de oven goudbruin en gaar.
Vis met knapperig korstje - 12+ maanden (Opperdepop)
Gekruid en met een knapperig korstje vinden kinderen vis nét even wat lekkerder.
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_069205_612x450_JPG.jpg)
null personen
210 kcal
10 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Verdeel de vis over de ovenschaal en pers de citroen erboven uit. Snijd de korstjes van het brood en maal het brood in de keukenmachine tot fijn kruim.
Snijd de peterselie fijn en pers de knoflook uit. Meng de peterselie en knoflook met het broodkruim en de olie. Breng op smaak met peper. Verdeel het broodkruimmengsel over de vis en druk goed aan. Bak de vis ca. 15 min. in de oven goudbruin en gaar.
combinatietip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)500 g verse kabeljauwfilets
½ citroen
3 sneetjes volkorenbrood
4 takjes verse peterselie
2 tenen knoflook
2 el milde olijfolie
Dit heb je nodig
ovenschaal (30 x 20 cm, ingevet)
keukenmachine