Zalmquiche met dille en garnalen
bewaar
bewaar

Zalmquiche met dille en garnalen

Brunchidee, bij de borrel, als avondmaaltijd: deze quiche is een echte alleskunner.

20 min. bereiden / 45 min. oventijd / 15 min. wachten

9 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de zalm in blokjes van 1 x 1 cm. Snijd de bosui in ringetjes. Houd een paar takjes dille achter als garnering en snijd de rest fijn. Meng de bosui en dille met de garnalen en zalm. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Bekleed de quichevorm met het bladerdeeg en verdeel de visvulling erover.

Klop de mosterd, crème fraîche en eieren los en verdeel gelijkmatig over de vulling. Verkruimel de kaas erover en bak in ca. 45 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar. Dek af met aluminiumfolie als de quiche te donker wordt.

Neem de quiche uit de oven en laat 15 min. afkoelen op een rooster. Verwijder de vorm en garneer met de rest van de dille.

bewaartipJe kunt de quiche 2 dagen van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Verwarm 30 min. afgedekt met aluminiumfolie in een voorverwarmde oven op 180 °C.
algemeenOok lekker als hoofdgerecht! Het recept is dan voor 4 personen.
combinatietipLekker met babyspinazie en citroenpartjes.

Bakken met bladerdeeg

Instructievideo - 02:21 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zalmquiche met dille en garnalen

Brunchidee, bij de borrel, als avondmaaltijd: deze quiche is een echte alleskunner.

Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig