Gevulde pompoensoep
bewaar
bewaar

Gevulde pompoensoep

Dit is herfst in een kommetje.

15 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de champignons in kwarten. Was de prei en snijd deze in ringen. Verhit 2 el olie in een grote pan en bak de champignons en prei 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de zakken pompoensoep toe en laat 5 min. zachtjes koken.

Snijd ondertussen de zalmfilet in blokjes en roer door de soep. Verwarm 3 min. en breng op smaak met peper en eventueel zout.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gevulde pompoensoep

Dit is herfst in een kommetje.

Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig