Gevulde pompoensoep
Dit is herfst in een kommetje.
Aan de slag
Snijd de champignons in kwarten. Was de prei en snijd deze in ringen. Verhit 2 el olie in een grote pan en bak de champignons en prei 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de zakken pompoensoep toe en laat 5 min. zachtjes koken.
Snijd ondertussen de zalmfilet in blokjes en roer door de soep. Verwarm 3 min. en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Gevulde pompoensoep
Dit is herfst in een kommetje.
voorgerecht
null personen
290 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de champignons in kwarten. Was de prei en snijd deze in ringen. Verhit 2 el olie in een grote pan en bak de champignons en prei 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de zakken pompoensoep toe en laat 5 min. zachtjes koken.
Snijd ondertussen de zalmfilet in blokjes en roer door de soep. Verwarm 3 min. en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g kastanjechampignons
1 prei
2 el arachideolie
1¼ l pompoensoep
175 g verse zalmfilets