Snijd de champignons in kwarten. Was de prei en snijd deze in ringen. Verhit 2 el olie in een grote pan en bak de champignons en prei 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de zakken pompoensoep toe en laat 5 min. zachtjes koken.
Snijd ondertussen de zalmfilet in blokjes en roer door de soep. Verwarm 3 min. en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Gevulde pompoensoep
Dit is herfst in een kommetje.
Gerelateerde recepten
Gevulde pompoensoep
Dit is herfst in een kommetje.

voorgerecht
4 personen
290 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de champignons in kwarten. Was de prei en snijd deze in ringen. Verhit 2 el olie in een grote pan en bak de champignons en prei 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de zakken pompoensoep toe en laat 5 min. zachtjes koken.
Snijd ondertussen de zalmfilet in blokjes en roer door de soep. Verwarm 3 min. en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
250 g kastanjechampignons
1 prei
2 el arachideolie
1¼ l pompoensoep
175 g verse zalmfilets